Mesitek-Kaluste Oy

Kotimainen levytyöstön ja kalustelevyprojektien edelläkävijä jo vuodesta 1989

Luotettava, joustava, kotimainen – näihin arvoihin perustuu Mesitek-Kaluste Oy:n koko yritystoiminta. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yksilöllistä ja asiakaslähtöistä palvelua sekä korkealaatuisia tuoteratkaisuja erilaisista kalustelevytyöstön tarpeista aina laajoihin kalusteprojekteihin asti. 

Serla Kalusteesta levytyöstön huipulle

Serla Kaluste on historiaa, mutta sen maine ja erikoisosaaminen elää edelleenkin – yrityksen valmistamia laatutuotteita on vieläkin käytössä lukuisissa kohteissa. Mesitek-Kaluste Oy toimi läheisessä yhteistyössä Serla kalusteen kanssa vuodesta 1989 alkaen aina Serlan lopettamispäätökseen asti. Serlalta vapautuneet toimitilat ja koneet antoivatkin nuorelle yritykselle hyvät lähtökohdat toiminnan kasvattamiseen ja tuotetarjonnan kehittämiseen yhdessä Formica IKI Oy:n kanssa.

Vuodesta 2006 yrityksen kehittämisestä on vastannut uusi sitoutunut omistajaperhe. Yrityksen toimintastrategia päivitettiin ja konekantaa alettiin uusia tuotantoprosessin tehokkuuden varmistamiseksi. Vaikka yritystoimintoja jouduttiin sopeuttamaan maailmantalouden myllerrysten myötä, investointiohjelmaa on kuitenkin pystytty jatkamaan ja toimitiloja laajentamaan. Viimeisin merkittävä investointi (2015) on täysiautomaatti Homag, nestaava CNC työstökeskus. 

Pitkäaikainen suhde Formica IKI Oy:n kanssa on muuttunut komponenttitoimittajasta asiakkaaksi – merkittäväksi korkeapainelaminaatin ostajaksi. Toinen tärkeä raaka-ainetoimittaja on Koskisen Oy. Monista alan toimijoista poiketen pyrimme käyttämään tuotannossamme yksinomaan kotimaisia raaka-ainetoimittajia, jolloin voimme taata tuotteidemme korkean laadun aina raaka-ainevalinnoista lähtien. 

Tänä päivänä olemme monipuolisen levytyöstön ja kalustelevytyöstön kokeneita ammattilaisia, jotka pystyvät vastaamaan haastaviinkin toimeksiantoihin ensiluokkaisella palvelu-tuote-yhdistelmällä. Kehitämme jatkuvasti tuotetarjontaamme osaavan ja luotettavan henkilöstön, Serla Kalusteen ’perillisten’, kanssa, jotta voimme jatkaa kulkuamme levytyöstön asiantuntijoina – myös huomenna.

Mesitek Marine – korkealaatuisia kansipinnoitteita veneisiin

Mesitek-Kaluste Oy:n toimintaan kuuluu myös Mesitek Marine, joka tarjoaa korkeapainelaminaatin työstöpalveluja veneteollisuuden tarpeisiin. Mesitek Marinen päätuotteisiin kuuluvat muun muassa veneiden huoltovapaat ja 100 % kosteudenkestävät kansipinnoitteet.

Tutustu Mesitek Marinen palveluihin »